Водка Сирок 0.7л.

Продуктов код:10118
Наличност: изчерпан
  • 58.35 лв.

Алкохолно съдържание: 40 %
Произход: Франция

Cîroc Vodka е марка луксозна водка, произведена с използване на грозде от региона на Шарант Франция .
Сирок се произвежда и разпространява от базираната във Великобритания мултинационална компания за алкохолни напитки Diageo .
От 2007 г. маркетинга и промотирането на Cîroc за САЩ се управлява от Шон "Puff Daddy" Combs в "предприятие с равен дял", като печалбите от марката са разделени между Combs и Diageo. 
Според Diageo Cîroc се отличава от останалите водки, тъй като се получава от грозде, вместо да използва зърно , картофи или царевица . Тъй като дестилатът е с алкохолно съдържание от 96% и не е отлежал, той отговаря на качествата за водка. Производственият метод, използван за водката, е "бързо замръзване" на грозде от сортовете Mauzac Блан от Gaillac регион на Франция, и Юни блан от региона Cognac. Извлеченият от това грозде сок се ферментира . 
Всички водки се дестилират; производителите на водка Сирок подчертават, че тя е дестилирана пет пъти. Първите четири дестилации на Ugni Blanc се провеждат в колони от неръждаема стомана ; гроздето Mauzac Blanc се дестилира в медни непрекъснати колони.Дестилатите от Ugni Blanc и Mauzac Blanc се дестилират съответно до 96,5% и 93,5%, след което се смесват заедно; 95% е Ugni Blanc и 5% е Mauzac Blanc. Окончателната дестилация се извършва в традиционен меден казан в стил Арманяк.

Характеристики

Тегло 1.4 kg
Водка по бранд Сирок
Разфасовка 0,7 лит.
Произход Франция