Водка Белая Сова 0.7л.

Продуктов код:10195
Наличност: изчерпан
  • 32.99 лв.

Алкохолно съдържание: 40 %
Произход: Русия

История:
Водка "Белая Сова" е руска водка собственност на компанията "Белуга Груп".
"БЕЛУГА ГРУП" е най-голямата алкохолна компания в Русия, както и един от основните вносители и износители на алкохол в страната.
BELUGA GROUP (преди това Synergy Group) е основана през 1999 г. от Александър Мечетин и партньори .
2002 г. - компанията придобива първата си дестилерия - фабриката Усури балсам. През следващите пет години групата придобива още 5 дестилерии, превръщайки се в един от най-големите играчи на руския пазар на високоалкохолни напитки.През 2007 г. - придобива  фабриката „Традиции на качеството“ в Краснознаменск, Московска област, в същото време получава и правата върху водката „Беленкая“  . Успешно влиза и в първоначалното публично предлагане на собствени акции на фондовата борса с капитализация от над 1 милиард долара. Освен за водка"Беленкая" компанията притежава собственноста и за марките "Белуга","Мягков","Руский лед","Веда","Архангелская"и др.

Водка "Белая Сова" е
Водка направена от спирт от зимна пшеница клас "Лукс" в комбинация с вода от северните ширини, което осигурява мекотата на водка "Белая Сова". Екстрактът от бели еленени лишеи, събрани в полярния кръг, придава пълен и хармоничен вкус, а запарката от северна боровинка добавя дълбочина към послевкуса на тази уникална руска водка.

Характеристики

Тегло 1.2 kg
Водка по бранд Белая Сова
Разфасовка 0,7 лит.
Произход Русия