Фрапе

За постигане на идеалното фрапе са необходими както професионални умения, така и качествени продукти. Представяме ви едни от най-популярните фрапе миксове на световноизвестната френска марка Le Frappe de Monin. Те включват различни вкусове и аромати, като: Фрапе Ванилия, Фрапе Йогурт, Фрапе Шоколад и други.
 
Zakupi.bg предлага едни от най-качествените и известни смеси за фрапе. Те са подходящи за влагане в замразени напитки като: латета, шоколади, коктейли, различни смутита, сладоледи, млечни шейкове и т.н.
 
Предимството на готовите фрапе миксове е, че са много лесни за употреба, съдържат качествени съставки на основата на естествени продукти; ароматите, текстурата и вкусът им са устойчиви и балансирани; и не на последно място са удобни за съхранение и с тях се работи бързо и чисто.
 
Истинското и неустоимо фрапе има добре балансиран вкус и освежаващ ефект. Неговите качества могат значително да се подобрят, ако използваните смеси за фрапе са правилно подбрани. Може да се смесват различните вкусове, например Фрапе Шоколад да се смеси с Фрапе Йогурт, както и Фрапе Ванилия с Фрапе Шоколад – вариантите са много в зависимост какъв вкус и ефект желаете да постигнете.
 
Направете своята онлайн поръчка и се отдайте на приготвянето и консумирането на летни студени и замразени освежаващи напитки с фрапе миксовете от нашия сайт.