Сиропи за коктейли

Едни от най-широко разпространените коктейлни съставки са сладките сиропи за коктейли. Те включват както всякакви видове плодови сиропи за коктейли, популярния сироп Гренадин, така и много различни, понякога учудващи вкусове, като - вкус на донът, краставица, жасмин, дъвка, джинджифил и други. Ароматизираните сиропи, освен за направата на коктейли, се използват и при приготвянето на напитки с кафе.
 
Zakupi.bg поддържа в асортимента си голямо разнообразие от сиропи за коктейли на различни производители. При нас ще откриете както най-популярните и търсените, така и такива с по-интересни и нетрадиционни вкусове. Всяка поръчка на плодови сиропи за коктейли или ароматизирани сиропи от нашия онлайн магазин ви гарантира доставка до дома или заведението и удовлетворение от качеството на продуктите, които предлагаме.
 
Независимо дали сте барман, бариста или просто обичате да смесвате напитки, да си измисляте коктейли или сте любител на различните вкусове на кафето, нашите сиропи ще подсладят всяка ваша чаша с миксирани напитки. Едни от най-популярните вкусове, които се използват в заведенията, са тези на сироп Гренадин и Кюрасо.
 
Сиропи за коктейли се използват в алкохолните, безалкохолните коктейли и напитките с кафе както като подсладител, така и заради ароматите им. Те придават сладък вкус, но и характер и неповторимост на всяка чаша с миксирани напитки.