Изворна Вода

Изворна вода.
Подобно на натуралната минерална вода, изворната вода също трябва да е от определен подземен източник (чрез сондажен отвор или извор) и естествено да бъде микробиологично безопасна, без дезинфекция при източника. Тя трябва да бъде бутилирана при източника. Етикетът трябва да отразява произхода й и името на източника.
Основната разлика между изворната и натуралната минерална вода е, че за първата стабилния минерален баланс не е необходимо изискване и химичния състав не трябва да бъде отбелязан върху етикета, въпреки че много от производители го правят.
Също така като химически параметри за изворната вода трябва да отговарят на стандартните норми на питейната трапезната) вода. Няма официален процес за признаване на изворните води, но се изисква постоянен мониторинг и защита на качеството.

В онлайн магазина Zakupi.bg ще откриете богато разнообразие от различни видове изворна вода,българска и вносна на водещи наши и световни производители във всякъкви разфасовки-стъклени , пластмасови бутилки, BIB, според вашите нужди на атрактивни цени с доставка до вашия дом или офис на куриер.