Червено вино

Всеизвестно е, че червено вино се получава от червени сортове грозде, но не това е най-интересното за „напитката на Боговете“. То се смята за може би най-полезната алкохолна напитка, тъй като съдържа редица витамини, антиоксиданти и други полезни вещества. Независимо дали става въпрос за Мерло, Мавруд, Сира или Каберне Совиньон, твърди се, че умерената консумация на червено вино може да има благоприятни ефекти върху организма.
 
Тъй като знаем, че българите сме почитатели на тази разновидност на божествената напитка, ние от ZAKUPI.BG се стремим да поддържаме голямо разнообразие от различни видове червено вино. Предлагаме както вино в стъклени бутилки, така и червено вино в кутия или така нареченото - BIB (Bag in Box). За любителите на различните сортове сме подбрали и купажни вина, и отделни сортове - Мерло, Мавруд, Сира, Пино Ноар, Каберне Совиньон и много други.
 
Помислили сме и за индивидуалните нужди на клиентите, затова при нас можете да откриете червено вино в разнообразни опаковки – от 187 милилитра до 3 литра. За големи компании предлагаме BIB или червено вино в кутия, което обичайно е по 3 литра.
 
Независимо какъв сорт харесвате, червеното вино може да се консумира целогодишно, въпреки че е по-предпочитано основно през студените месеци. Комбинира се чудесно с месни ястия, разнообразни сирена, дори шоколад.

Може да поръчате онлайн с доставка до дома.