Бяло вино

Бяло вино наричаме една от многобройните разновидности на божествената напитка - виното. Всъщност бялото вино няма наистина бял цвят, а зеленикаво-жълт, светложълт, златист или кехлибареножълт цвят, но въпреки това, с годините се е наложило сегашното му наименование. Независимо обаче дали става въпрос за Шардоне, Мускат, Совиньон блан или друг сорт грозде, качественото бяло вино си има своите специфични особености и вкусове.
 
ZAKUPI.BG се стреми да поддържа богато разнообразие от различни видове бели вина, които да отговарят на индивидуалните предпочитания на повече потребители. Складът ни разполага с различни марки и видове – както по-скъпи бутилки, така и по-бюджетни опаковки и вино в кутия, които може да си поръчате онлайн. При нас можете да откриете най-популярните сортове - Шардоне, Мускат, Совиньон блан, Траминер, но също и не толкова известните за масовия потребител – Вионие, Грюнер Велтлинер и много други.
 
Бялото вино е една от най-популярните слабоалкохолни напитки в света и е отлично питие, което може да се консумира в зависимост от вкусовите предпочитания, сезона или храните, с които ще се комбинира. Много хора го употребяват целогодишно, докато други го предпочитат добре охладено само през топлите месеци. Освежаващото бяло вино е чудесно допълнение към леки храни, но и самостоятелно е също толкова приятно за консумация.
 
Независимо дали ще изберете стъклена бутилка или вино в кутия, всяко едно от предлаганите от ZAKUPI.BG бели вина е качествено и е готово да задоволи разнообразните вкусови желания на клиентите ни.

Може да поръчате онлайн с доставка до дома.