Ароматизирани и плодови вина

Под ароматизирани вина често освен вермут, се имат предвид и тези напитки, които законът нарича „Ароматизирани напитки на винена основа“, в които гроздето в плодовото вино е над 50%. Плодови вина пък са тези, направени 100% от плодове, като малиново или боровинково вино, например, но реално в разговорния език и разбирането на масовия потребител за плодови вина често се приемат и ароматизираните с дъх на плодове.
 
В Zakupi.bg ценим правото на избор на нашите клиенти, затова се стремим да предлагаме богато разнообразие както от ароматизирани вина и плодови вина, така и от плодови вина в кутия (БИБ). В зависимост от аромата и вида вино, които предпочитате, ще можете да се насладите на вина с вкус на малини, боровинки, мента, праскова, както и на по-екзотични вкусове - лайм, грейпфрут, портокал, манго, черен шоколад и люта чушка и т.н.
 
В онлайн магазина ни ще откриете и пенливи ароматизирани вина, които са чудесно допълнение към вкусна вечеря или могат да бъдат интересен акцент на коктейл, прием или друго важно събитие. За големите компании сме предвидили разнообразие от плодови вина в кутия (БИБ), които да допълнят трапезата ви. Независимо каква разфасовка ще изберете от наличните ни вина с плодов аромат, ще получите вино, което закачливо ще докосне сетивата ви.

Направете своята онлайн поръчка с избраните от вас ароматни и плодови вина с доставка до дома.