ВИНО

Доброто вино винаги се познава от първата глътка и не е нужно да сте сомелиер, за да оцените качествата на тази божествена напитка – просто е необходимо да ви доставя удоволствие, докато го консумирате. Съществуват различни видове вина, както и различни сортове грозде, от които се произвеждат. Не може да се каже кое е по-полезно – консумацията на бяло вино или на червено вино, но със сигурност всяко вино има своите предимства.
 
В ZAKUPI.BG ви предлагаме голяма и разнообразна селекция от качествени вина на изгодни цени. Независимо дали предпочитате бяло вино, червено вино, розе, вермут, шампанско, био вино или плодово вино, при нас ще откриете това, което търсите.
 
Освен според вкусовите им качества вината се избират и според това с какви храни ще бъдат консумирани. Съществуват много разновидности на всеки вид вино, но най-общо може да се посочи, че бяло вино си подхожда с бели меса, риба, сирена и плодове, червено вино се съчетава чудесно с червени меса, колбаси, малко по-тежки ястия и десерти, а розето идеално допълва морските дарове, десертите и някои твърди сирена. Пенливото шампанско е чудесна компания за плодове, ядки, сладкиши и дори паста.
 
Предлагаме и голямо разнообразие от био вино, което привлича с естествения си вкус и неподправен аромат. За любителите на леките и сладки вина сме подбрали многобройни вариации на плодово вино.
 
Доверете се на ZAKUPI.BG при избора на правилното вино за всеки повод, ястие или вкус.