Уиски

Една от най-популярните алкохолни напитки в света е питието с кехлибарен цвят, наричано още и „течното злато“ – уникалното уиски. Под наименованието уиски се крият разнообразни разновидности на напитката. Най-общо казано уискито може да се раздели по вид и по територия. По вид разновидностите са много – малцово, едномалцово, блендед, тенеси уиски, зърнено уиски, скоч, бърбън и много други. По територия се делят на шотландско уиски, ирландско, американско, японско и световно уиски (от различните държави и територии).
 
Кехлибарената течност се произвежда от зърна – най-често това са пшеница, ечемик, ръж и царевица. За да се постигне обаче оригиналният цвят и уникален аромат, е необходимо напитката да преседи в специални дъбови бъчви.
 
В онлайн магазина  Zakupi.bg ще откриете богато разнообразие от различни видове уиски, от различни територии и на световноизвестни производители. Ние предлагаме и премиум уиски на различни марки, подходящо за ценители и дори колекционери.
 
Уискито е сред тези алкохолни напитки, които могат да се консумират според настроението – чисто, с лед, с малко вода, в комбинация с джинджифилова бира, различни сокове, безалкохолни напитки, както и да се влага в интересни коктейли, които предоставят безкрайни варианти от вкусове.
 
Поръчайте любимата си марка уиски на изгодни цени и с доставка до дома от нашия онлайн магазин за алкохол и ще можете да се насладите на качество и отличен вкус.