Ром

Изпълненият със сладост и топлина ром е сред най-употребяваните алкохолни напитки в света, считани за летни или плажни питиета. Ромът се произвежда от остатъчните продукти на захарната тръстика (меласата) чрез ферментация и дестилация. Смята се, че е открит в Карибските острови около 16 век.
 
Днес съществуват различни видове ром, като най-известните са: бял, златен и тъмен ром. В Zakupi.bg ще откриете разнообразие от ром както в различни разфасовки, така и от много видове, различни марки и страни-производители. С онлайн поръчки от нашия сайт можете да получите любимия си вид ром или други алкохолни напитки на топ цени.
 
Тъй като ромът е създаден в тропиците, той несъмнено носи летен и освежаващ вкус. Подходящ е за влагане в коктейли, като най-известните са: Куба Либре, Дайкири, Мохито, Пиня колада и т.н. Белият ром е сред най-предпочитаните видове ром за направата на коктейли. Златният отлежава в бъчви, които му придават характерния аромат. Тъмният отлежава за по-дълъг период от време, така ароматът му става характерен, а вкусът му по-плътен. Препоръчително е тъмният ром да се пие чист, а не като добавка към коктейли.
 
Независимо какъв ром си изберете или предпочитате, очакваме вашите онлайн поръчки от нашия интернет магазин, където винаги можете да намерите продуктите ни на топ цени.