Джин

Свежият джин е сред едни от най-разпространените алкохолни напитки в света с многовековна история. Смята се, че е открит в Нидерландия още през 17 век от лекаря Франциск Силвиус, който се е опитвал да измисли лекарство за стомашни и бъбречни проблеми. Истинският джин е около 40 алкохолни градуса и се произвежда от плодове на хвойна като може да съдържа и други билки и плодови аромати.
 
В Zakupi.bg можете да направите своите онлайн поръчки на алкохол на топ цени като в асортимента ни влиза и голямо разнообразие от джин. Предлагаме напитката в разнообразни разфасовки и на различни доказани марки от Англия, Шотландия и България.
 
Джинът е от тези алкохолни напитки, които са много подходящи за влагане в коктейли. Едни от най-популярните в цял свят коктейли с джин са „Джин тоник“ и „Мартини“. Това високоалкохолно питие се комбинира чудесно и с други алкохолни и безалкохолни напитки като: вермут, лимонов сок, газирана вода, сок от зелена ябълка и много други. Джинът е приятна освежаваща напитка и неслучайно има фенове по цял свят, заради него се правят джин-барове, в Англия съществува джин-хотел, а в Белгия – музей на джина.
 
Поръчайте от нашия сайт и включете качествен джин на топ цени в своите онлайн поръчки.