Бренди / Коняк

Бренди се наричат тези алкохолни напитки, които се произвеждат чрез дестилиране на вино, а плодовите брендита – чрез дестилиране на плодов сок от различни видове плодове. Сред най-популярните видове бренди са: коняк, метакса, арманяк, шери бренди и други.
 
Нашият онлайн магазин Zakupi.bg предлага разнообразие от бренди, коняк и метакса от различни страни и производители. Знаем, че за доброто бренди или коняк е важна продължителността на отлежаване, затова при нас можете да откриете бутилки от тези напитки, отлежавали от 3 до 33 години.
 
Брендито е сред силните алкохолни напитки, за които е прието да се консумират през студените месеци, тъй като сгрява цялото тяло. Има етикет за консумацията му. Поднася се в специални тумбести чаши с малко столче, на които диаметърът на отвора им е значително по-малък от основата. Причината за това е ароматът на напитката да се концентрира към отвора, за да се усети максимално неговата наситеност. Понякога чашата може да се сгрее, за да се подсили мекият и стоплящ вкус, а понякога е достатъчна топлината на ръката, която обхваща чашата.
 
Смята се, че идеалната комбинация на различните видове бренди е с шоколад, кафе или пура. Затова тази напитка се консумира предимно като аперитив или се поднася с десерта.
 
Направете поръчка от нашия онлайн магазин и ще получите качествени бренди, коняк и метакса на много изгодни цени.