АЛКОХОЛНИ НАПИТКИ

Aлкохолни напитки се наричат тези напитки, които са получени чрез дестилация и алкохолното им съдържание обикновено е над 35 алкохолни градуса. Те се наричат още „твърд алкохол“ и „спиртни напитки“. Едни от най-популярните представители на тази категория питиета са: уиски, водка, джин, бренди, узо, ракия, текила и други.
 
Онлайн магазин Zakupi.bg разполага с богато многообразие от различни видове твърд алкохол, подходящи за разнообразни поводи. Независимо дали предпочитате изискания вкус на малцовото уиски, комбинативния характер на чистата водка или специфичния аромат на анасоновите напитки като узо и мастика, в нашия сайт ще откриете марките, вкусовете и ароматите, които харесвате.
 
Всяка разновидност от категорията на силните алкохолни напитки има своята особеност както по време на консумацията, така и в поднасянето и вкуса. Традиционната за България ракия е предпочитана да се консумира с прясна салата или туршия. Едно от любимите парти питиета е комбинацията от джин с тоник, която действа освежаващо. Изтънченият вкус на качественото бренди или коняк се усеща най-добре в комбинация с десерт, кафе, чай или пура. За текилата пък са характерни солта и лимона по време на консумация.
 
В нашия онлайн магазин за алкохол ще намерите голямо разнообразие от алкохолни напитки на различни производители и на много изгодни цени. Може да направите онлайн поръчка на алкохони напитки с доставка до дома.