Методи на плащане

МЕТОДИ ЗА ПЛАЩАНЕ В ЕЛЕКТРОННИЯ МАГАЗИН НА ZAKUPI.BG
 
1. ПЛАЩАТЕ ПО БАНКОВ ПЪТ.
При този начин на плащане, Вие се ангажирате след изпратената поръчка към нас, да ни изпратите по банков път стойността на заявената поръчка. Като основание за плащане трябва да посочите номера на Вашата поръчка, който ще се генерира във вашия профил, а също така ще бъде изпратен и на имейл адреса Ви, след финализирането на поръчката на уеб сайта. Сумата която следва да заплатите ще включва стойността на поръчката плюс разходите за доставка. Поръчката Ви ще бъде обработена след постъпване на парите по нашата сметка. След получаване на стоката не дължите плащане на куриера.

 
2. ОНЛАЙН ПЛАЩАНЕ С КАРТА.
Може да заплатите своята поръчка от ZAKUPI.BG бързо и лесно онлайн с Вашата дебитна или кредитна карта. За онлайн транзакциите, извършени на www.ZAKUPI.bg използваме сигурната платформа на БОРИКА, през която биват обработени клиентските плащания с карти.След доставката на стоката не дължите плащане на куриера.
 
                 
3. НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ
Може да заплатите своята поръчка от ZAKUPI.BG при нейната доставка на куриера или в офиса на куриерската служба в зависимост от начина на доставката ( до офис или до врата ) в брой или с карта.